نحوه رد تقاضای اعسار

سلام و خسته نباشید. ما زمانی کارگاه تولیدی داشتیم شخصی رو واسطه فروش کردیم اون شخص محصول رو فروخت به شخصی که خودش حساب قبلی باهاش داشت و بهش بدهکار بود. ما هم کلا درجریان این داستان نبودیم. به دلایلی کارگاه رو تعطیل کردیم و وقتی درخواست طلب رو کردیم از واسطه شونه خالی کرد و گفت کسی که بهش فروختم بدهی رو نمیده اما نمیگفت بهش فروختم گذاشته جای طلب قدیمی.بعد که با خریدار روبرو شدیم خریدار قضیه رو گفت ماهم چون با واسطه آشنا بودیم و حسابی با خریدار نداشتیم از واسطه شکایت کردیم. الان بعد ۲سال دادگاه رفتن و اعصاب خوردی واسطه درخواست اعسار کرده. ادعا کرده چیزی به نام نداره مستاجر و بیکار هست. و فقط تنها دارایی اش حق یارانه و خط تلفن هست. بماند که مستاجر نیست و خونه پدرش که بهترین جای شهر هست نشسته. دو تا هم شاهد برده که شاهدایی که برده از همکارها و رفیق فابریک های خودشن. حالا ما نمیخوایم تقسیط بدهی انجام بشه. چیکار کنیم؟ لطفا راهنمایی کنید چه حرفی یا دفاعی باید تو دادگاه انجام بشه که قاضی اعسار رو صادر نکنه؟ اگه دادگاه رای تقسیط رو داد و ما اعتراض بذاریم چی میشه؟

لطفا اگه راهی برای این که قاضی اعسار رو قبول نکنه یا اگه قبول کرد چیکار کنیم بگین.ممنونم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. با توجه به این که شما مال به اون شخص داده اید می توانید به ماده 25 قانون اجرای احکام استناد کنید

2. اعسار یک ادعا هست و مدعی آن باید موضوع را در محکمه به اثبات برساند و شما نیز در رد این موضوع می توانید اگر اطلاعی از اموال و دارایی شخص دارید به محکمه ارایه کنید

3. شما می توانید به مراودات مالی و وضعیت زندگی ایشان اشاره کنید ولی در مجموع با توجه به میزان بدهی شخص به شما و وضعیت زندگی و معیشت شخص احتمال تقسیط هست باید سعی کنید میزان اقساط را زیاد باشد چرا که در مرحله تجدید نظر امکان زیاد تر شدن آن وجود ندارد.

موفق باشید