تقاضای اعسار

سلام وقتتون بخیر . من چند مدتیه درخواست مهریه دادم دادگاه بیست سکه پیش پرداخت و هر پنج ماه یک سکه تعیین کرده ، خواستم‌بدونم شوهرم تا چند مرحله میتونه تقاضای اعسار بده و بعد از چند مدت با قطعیت تعیین میشه که چقدر باید پرداخت کنه ؟ چون شوهرم ادعا میکنه توانایی پرداختشو نداره و ممنون میشم اگه بگید که حداقل میزانی که بعد از اعسار تعیین میکنه دادگاه حدودا چقدره با توجه به تعدادی که الان برام‌تعیین‌کردن‌چقدرشو کم میکننو چندوقت یه بار میشه ؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید🙏🏻

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل دادگستری

سلام دوست عزیز
در این خصوص جواب قطعی نمیتوان داد بستگی به شرایط پرونده دارد
قبول اعسار از سمت دادگاه و نحو تقسیط
ولی عموما دادگاه ها جدای از پرداخت تعدادی در ابتدای کار نهایت مدت پرداخت را هفت ماه یک بار مشخص میکنند
اما اگر شما اموالی از ایشون سراغ دارید میتوانید با معرفی به دادگاه از صدور حکم اعسار جلوگیری و از همان اموال برای مطالبه مهریه اقدام کنید