موافقت زندگی با خواهرشوهر

با سلام و خسته نباشيد

من و شوهرم جدا از خانواده شوهرم و در يک شهر ديگه زندگی ميكنيم و خدا رو شكر زندگی خيلی خوبی با هم داريم و خيلی همديگه رو دوست داريم و هرگز اجازه نميديم كسی از مشكلاتمون با خبر بشه و تا حالا نشده كسی از دعواهامون كه گاهی پيش مياد خبر داشته باشه

جاری من با خانواده شوهرم زندگی ميكنه و از قرار معلوم با خواهرشوهر ١٨ سالم ميونه خوبی نداره و شوهرم خواهرشو خيلی دوست داره و از اين مشكلات خبر داره

يک مدت پيش شوهرم بهم گفت دوست دارم خواهرم بياد با ما زندگی كنه نظرت چيه منم نميدونم چرا فوری قبول كردم و اونم قضيه رو به خانوادش گفت و اونا هم از خدا خواسته قبول كردن و خيلي هم استقبال كردن ولی من پشيمون شدم و نگرانم با اومدن خواهرشوهرم در خونه من دخالت های خانواده شوهرم شروع بشه

از طرفی نميدونم چطوری به شوهرم بگم كه هم حرفمو قبول كنه هم ازم دلخور نشه

نميخوام مستقيما بهش بگم خانوادت دوست دارن دخالت كنن تو زندگيمون

لطفا راهنماييم كنيد با تشكر

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٣ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
ببنید این که میگین همسرم خانواده اش رو دوست داره و.. خوب خانواده جز خیلی مهم و محبوب هر فرد هست اما اینکه وقتی همسرتون این پیشنهاد رو داده شما بلافاصله و بدون هیچ حرف و تحلیل پذیرفته اید شما اونجا باید با همسرتون صحبت میکردین الان هم دیر نشده با همسرتون از نگرانی هاتون صحبت کنید و ازش بخوایین که مثل سابق باهم نگذارین کسی دخالت کنه .دخالت وقتی اتفاق می افته که خود زوج اجازه ورود میدن به افراد به طور مثال دلخوری هاتون برای خودتون جفتی باشه خواهر شوهرتون متوجه نشه چطور میتونه دخالت کنه؟مطمئن باشید اگه رابطه شما خوب باشه و مستحکم اتفاقی براش نمی افته .اما اینها مستلزم ارتباط خوب هست و بیان همه نیاز و خواسته های زوجین نسبت به هم،اصل احترام و..