راهکار برای موافقت مادر خواستگار

سلام وقت بخیر . برای اینکه فرد مورد علاقم موافقت مادرشونو برای ازدواج با من بدست بیارند چه کارهایی باید انجام بدهند؟ البته ایشون تا الان توانستند بعد از یک سال همه افراد خانوادشون رو راضی کنند . فقط مونده مادرشون که خیلی سرسخت هستند.

اطلاعات تکمیلی

سن33جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
با توجه به توضیحات کوتاهی که ارایه کرده اید
من تنها می توانم گفتگو صحیح بدون لجبازی، عصبانیت و منطقی را به شما پیشنهاد میکنم برای شنیدن دلایل مخالف ایشون است. بررسی تفاوت های فرهنگی، اقتصادی یا خانوادگی و نسبی.
اگر مخالفت ایشون بیش از حد نامنعطف نیست، ملاقات حضوری نیز میتواند تاثیر گذار باشد تا با شناخت بهتر شما شاید رضایت خود را اعلام کنند.
دقیق بیان نکرده اید در چه مرحله از آشنایی با این آقا قرار دارید اینکه تمام ملاک های زندگی مشترک را با هم بررسی کرده اید؛ به مشاوره پیش از ازدواج مراجعه کرده اید یا خیر
اما لطفا این نکته را در نظر داشته باشید با توجه به این مخالفت حتما باید نسبت به تفاوت های فاصله انداز بین خود و همسر آینده هشیارتر باشید، صرف دوست داشتن نمیتواند همه موانع را برطرف کند، حتما استقلال شخصیت خود و ایشون را در تصمیم گیری ها در نظر بگیرید. چرا که ممکن است در حال حاضر با موافقت ضمنی وصلت شما سربگیرد اما اگر توان تعیین حد و مرزهای رابطه با خانواده های خود را بلد نباشید و تاثیرپذیری شما از والدین تان بیشتر از همفکری و همراهی با یکدیگر باشد با مشکلاتی سروکار خواهید داشت.
شاد باشید🌹🌹🌹