سلام خسته نباشید من شوهرم اول آشناییمون خیلی اعتقاد مذهبی داشت حتی من و چادری و نماز خون کرد ولی الان مدت دو سالی که ازدواج کردیم تقریبا نماز خواندنش تق و لق شده‌ و جدیدا هم که اصلا نمی‌خونه مادرشوهرم که فهمید کلی گفت شیرمو حلالت نمیکنم و از این حرفا آنقدر گفت تا ۱ ماه شوهرم نماز می‌خواند اما باز بیخیال شده و وقتی میرم باهاش صحبت کنم میگه ول کن و بیخیال شو

شوهرم عاشق امام حسین هست و اسم پسر دو ماه ما حسین هست اصلا واسه امام حسین جون میده شوهرم بخاطر همین بهش قبلا گفتم امام حسین در روز عاشورا نمازشو خوند و ترک نکرد امام حسین نماز خوندن رو دوست داره نه گریه هاتو ولی اصلا گوش نمی‌دهند و منم دیگه بهش چیزی نمیگم البته از خدا توقع داره که پول بیشتری بهش بده تا بتونه خرج کنه و به خانواده کمک کنه در صورتی که درآمد خودمون داریم شما بگید چیکار کنم؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
باید ببینید دلیل نماز نخواندنِ ایشان چیست و آن دلیل را بررسی کنید.
​​​​​​وقتی شما تلاشِ خود را کردید، دیگر وظیفه‌ای ندارید. اعمالِ خود را انجام دهید و دعا کنید.
ان‌شاءالله محبت امام حسین علیه السلام، ایشان را به صراط مستقیم بیاورد.