نماز نخواندن به دلیل رابطه زناشویی زیاد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 490 بازدید 1 تبادل تجربه

باسلام خانمی هستم میانسال به خاطر زیاده خواهی همسرم نمیتونم نماز بخونم بدلیل هر روز حمام رفتن زیاد مریض میشم .برای همین به اجبار نماز نمیخونم.

بخاطر نماز خوندن چندین بار با همسرم بگو مگو کردیم اون میگه اگه من راضی نباشم نمازت قبول نیست .و خودش اعتقادی به نماز هم نداره.

و به نماز خواندن من ارزش قائل نمیشه لطفا راهنمایی کنید من باید چکنم.

پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

با سلام  اینها  دلیل  موجه  برای ترک نماز نیست  وقتی انسان رو در قبر می زارن همسر انسان  نمیاد  جواب نکیر ومنکر رو بده هر کس خودش  پاسخ اعمالش رو میده  هیچکس نمی تواند انسان رو مجبور به ترک نماز کند  شما اگر مایل باشید   واز روشی استفاده کنید که  ایشون هم علاقه مند به نماز بشوند بزرگترین ثواب رو انجام دادید  .مثال عرض میکنم  عاصیه همسر  فرعون  یکی از چهار زن بهشتی است  بهترین همسر برای شوهرش بوده وبهترین عبادت کننده خدا در منزل فرعون  .   ( شما می تونید در جلسات مذهبی شرکت کنید   وایمانتون رو قوی کنید )

تجربه شما

آسیه همسر فرعون