عشق یک طرفه

112 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من دانشجو هستم دو هفته پیش با یک آقایی برخورد کردم و از ایشون خوشم اومد تا اینکه این حس بزرگتر شد و اوایل بهم نگاه نمیکرد ولی الان که زل نمیزنم نگاه میکنند دست خودم نیست زل میزنم بهش تا رفتم جلو و به بهانه درس سوال پرسیدم و شمارشونو گرفتم و دایرکت اینستاگرام هم جواب بهم میدادن کمک کنید چیکار کنم نمیدونم همش میگم یک طرفست چیکار کنم از کجا بدونم دو طرفست

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام و وقت بخیر.شما قدم اول برداشتی اگر علاقه مند باشه پیام میده و تلاش میکنه بهتره زیاد امیدوار این رابطه نباشی تا عکس العمل جدی از ایشون ببینی.و سعی کن اعتماد به نفستو حفط کنی.

تجربه شما

ببخشید الان هر بار که منو دیدن سلام کردند و وقتی به ایشون نگاه میکنم بهم زل میزنه این اصلا یک نشونه نیست یا یه احساس یا یک خیال هست در ضمن ایشون به هیچ دختری زل نمیزنن