احساس پوچی در زندگی

سلام مدتی است احساس پوچی و بی هدفی میکنم و روزها را تکراری می بینم و خودم را در پیشرفت ناتوان می بینم و به انسانهای اطرافم حس خوبی ندارم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل بیکار و تحصیلات ارشد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر

ببینید این بی حوصلگی ممکنه علل مختلفی داشته باشه باید اول علت یابی بشه .اما میشه با تعیین هدف های کوچکتر و قابل دستیابی تر و تشویق خودتون بعد از دستیابی انگیزه تون بالا ببرید ‌.تغییر ایجاد کنید در زندگی تون از تغییر دکوراسیون خونه تا رنگ لباس .موفق باشید