مسائل اقتصادی زناشویی

با سلام

من یک سوالی برام پیش اومده، من خیلی از اطرافیان و دوستانم حساب مخفی از شوهراشون دارن،یعنی اطلاع دارن پس انداز دارن ولی مقدارش رو نه

ولی من حس میکردم این کار اشتباه و صداقت بهتر، ولی گاهی حس میکنم شاید این کار سطح توقع مرد از زن رو بالا ببره

میدونم افراد با هم فرق دارن و بسته به خود مرد داره، ولی کلا یک سری کارها باعث یک سری عادت ها هم میشه،همین مثلا توقع گرفتن پول چون زندگی مشترک و پول تو یک خونه خرج میشه

ولی من خودم به شخص دوست ندارم خیلی مسولیت زندگی و مسائل مالی رو دوشم باشه،شوهرم قبلا همینطوری بود ولی الان توقع پیدا کرده

طبق تجربیاتتون بهترین حالت چیه در زندگی زناشویی بگم یا حرفی نزم از حسابم

و اگه برخورد اشتباهی دارم چیکار باید انجام بدم ؟

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام خانم وقت بخیر.اینکه شما حساب بانکی و پس انداز داری اصلا بد نیست ولی به نظر من از همسرت مخفی نکن و بهتره ایشون در جریان باشه و این باید بدونیم زندگی زناشویی مال هردوی شماست نزار توقع ایجاد شه ولی اگر زمانی نیاز بود برای پیشرفت و رفاهتون کمک به همسرت کردی مشکلی ایجاد نمیکنه و درسته.