تفاوت وضع اقتصادی بین خانواده من و همسرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 87 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام مشاور عزيز وقت به خير

مادر شوهر من خيلی اهل مُد است و مُد پوشيه و به خودش مرتب ميرسه و اينجور چيزا وضع ماليشونم نسبت به خانواده من بهتره خانواده من به خاطر وضعشون معمولی تر هستند چون مامانم نميتونه بيشتر از يه حدی خرج خودش كنه مثل اون مدپوشی نميكنه و كمتر ميتونه به خودش برسه . اينكه اونا توی اون وضع هستند از نظر مالی و پوشش و خانواده من توی اين وضع هستند منو واقعا آزرده كرده خيلی خيلی حرص ميخورم و ناراحتم چيكار كنم يه راهكار بدين ديگه به اين چيزا فكر نكنم

اطلاعات تکمیلی

وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز✋🏻
ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد
متوجه ام شما را درك ميكنم كه حس خوبي را تجربه نميكنيد ،براي راهنمايي وتشخيص بهتر نياز به اطلاعات بيشتري هست ,كمي با جزئيات در مورد اين مسئله صحبت كنيد. دقيقا چه موضوعي باعث ناراحتي شما شده ؟واز چه چيزي رنج ميبريد ؟
شما و همسرتان هريك چند سال داريد ؟
چگونه با هم آشنا شديد ؟
كيفيت ارتباطتون با خانواده همسرتان چگونه است ؟
بعدازپاسخگويي شمادرخدمتتون هستم🙏🏻🌷

تجربه شما

سلامي دوباره همراه عزيز

خودتان را باور كنيد .اعتماد به نفس همواره در درون شما توليد ميشود نه از بيرون ،اعتماد به نفس تعهد شما به خودتان است .اين تعهد كه هر آنچه لازم باشد انجام خواهيد داد تا به خواسته ها و نيازهايتان برسيد .تمرين كنيد خودتان را با تمام ويژگيهای مثبت و منفی بپذيريد و دوست بداريد .هر گونه افكار منفی كه درباره خودتان داريد مثل :"من خوب نيستم،"هيچ كس مرا دوست ندارد "و...را شناسايی كنيدكه اين افكار منفی از كجا آمده.توقعات خود را كاهش دهيد هميشه عالی بودن غير ممكن است ،افرادی كه ميخواهند هميشه عالی باشند هيچ كاری را انجام نميدهند. روابط های مثبت برای خودتان ايجاد كنيد و با كسانی كه حس خوب برايتان دارند مهربان ترباشيد جسور ،قاطع باشيد .نه گفتن را در خود تمرين كنيد و از چيزهای كوچک شروع كنيد .دوستانی كه ارتباط با آنها  برای شما لذت بخش است در اولويت قرار دهيد .چيزهای جديد را امتحان كنيد فعاليت های مختلف را امتحان كنيد تا استعداد های خود را بشناسيد بعد به توانايی و مهارتهای جديدی كه به دست می آوريد افتخار كنيد .

آنچه را كه فكر ميكنيد درست است انجام دهيد ،"به ياد داشته باشيد اين انتظار اشتباهی است كه بخواهيم هميشه مورد پذيرش و تاييد ديگران باشيم" .منتقد درونی تان را تعليم دهيد چون اين منتقد درون شماست ،ميتوانيد كنترل آن را به دست بياوريد و اجازه ندهيد كه تحقيرتان كند يا چون فكر می كند شكست ميخوريد نگذارد كاری را انجام دهيد. تصميم بگيريد كه از اين به بعد اين ندای درونيتان فقط توصيه ها و پيشنهادات مثبت برايتان داشته باشد .از موفقيت هايی كه تاكنون داشته ايد ،برای خود ليست تهيه كرده و هر از گاهی ،نگاهی به آن بيندازيد به ايده ها و نظرات خود افتخار كنيد،برای إبراز عقايد خود خجالت نكشيد. ورزش كنيد  و موسيقی گوش كنيد مهارتهای خودتان و همچنين مهارتهای اجتماعی تان را در هركاری كه برای شما لذت بخش بالا بيريد .هر روز صبح چند دقيقه مقابل آينه بايستيد و از خودتان تعريف كنيد ،سعی كنيد هنگام نگاه كردن در آينه به موارد مثبت چهره خود نگاه كنيد و از آن تعريف كنيد ،اين كار در كسب اعتماد به نفس بسيار مؤثر است. بابت نعمتهايی كه داريد شكرگزاری كنيد كه اين باعث تقويت اعتماد به نفس و آرامش درونی شما خواهد شد .خانواده ايی كه داريد رو بپذيريد و نعمت های خودرا شمارش كنيد .خودتان را بابت اين مسائل (خانواده تان )،مسائل مالی و ....سرزنش نكنيد به خودتان برای بوجود اومدن احساسات بهتر كمک كنيد، از حساسيت بيش از حد در هر زمينه  بپرهيزيد. پيشنهاد ميكنم كه كتاب عزت نفس در ده گام از نشر دانژه را  مطالعه كنيد و تمرين های داخل اين كتاب به شما خيلی كمک خواهد كرد .

شاد و موفق باشيد🌷🙏🏻

مشاور عزيز مشكلم اينه كه احساس ميكنم اونا سَر تر هستند و خودشو بالاتر ميدونند دوست داشتم ماهم ميتونستيم . مثل يه حسرت ميمونه ما بد نيستيم ولی برای مثال توان مد پوشی رو نداريم مخارج بالاست و حقوق اونا از ما بيشتره اينم اذيتم ميكنه حسادت نميكنم اينا رو از حسادت ندونين چون آدم حسودی نيستم... خودم ٢٠ سالمه و به طور اتفاقی توی يه جشن با همسرم آشنا شدم رابطم با خانوادش محدود و خوبه