لایه سفید رنگ در ناحیه واژن

سلام سی ساله ومجردم .هیچ مشکل عفونی و .... ندارم ولی همیشه داخل واژنم لایه سفید رنگ هست که وقتی دسشویی میرم با نوک ناخنم تمیزمیشه این چی هست ببخشید راحت نوشتم سوالم رو .ممنون از راهنمایی تون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
تغییرات و ترشحات واژن است که اگر بهداشت روزانه را رعایت کنید و یا از ژلهای بهداشتی استفاده کنید مشکلی ایجاد نمیشود. از دستکاری خودداری کنید.‌روز خوش