شوهر خودپسند

با سلام خدمت مشاور

من حدود یک سال و نیمه که ازدواج کردم یعنی در دوره عقد هستم شوهرم خیلی خودپسند هستش یعنی هر کار اشتباهی که انجام میده مشکل نمیدونه و انتظار داره وقتی یک بار میگه ببخشید من سریع فراموشش کنم اما اگه من اشتباهی انجام بدم دو سه روز باهام بد رفتار میکنه و بارها باید ازش عذر خواهی کنم بابت اشتباهم. مورد بعدی اینکه خانواده منو به چشم خانواده خودش نمی بینه مخصوصا پدرم و همش تصورات اشتباه داره در مورد خانوادم همش احساس میکنه مثلا پدرم میخواد اونو خرابش کنه یا مضحکش کنه در صورتی که اصلا اینطور نیست نمیدونم چطور بهش ثابت کنم که داره اشتباه فکر میکنه و اینکه بهم دروغ های کوچیک بی مورد میگه مثلا چند وقت پیش طلا خریدیم و گفت به مادرم اینا نگو که خریدیم منم نمیگم بعد مادرش بهم گفت طلا خریدید مبارکه بعد که بهش گفتم گفت حواسم نبود.منم گفتم به مادرم همش فکر میکنه من همه چیز بینمون رو به خانوادم میگم در صورتی که اینجوری نیست من یک کلمه هم از زندگی شخصیمون به خانوادم نمیگم

مشاور عزیز لطفا راهنماییم کنید که در مقابلش چیکار باید بکنم آیا اگه مثل خودش چند وقتی رفتار کنم درسته یانه؟

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

مقابله به مثل و تلافی کردن، هیچ‌وقت به عنوان راه حل مسائل توصیه نمیشه. نمی‌دونم مطالبی که درباره‌ی افکار همسرتون بیان کردید رو خود ایشون به شما گفتند یا برداشت خود شما هست. ببینید واقعیت این هست که خانواده‌ی همسر ما با خانواده‌ی خودمون تفاوت دارند و اینکه هر دو خانواده نزد ما جایگاه کاملا برابری رو دارا باشند، در بیشتر موارد تعارف هست تا واقعیت.

پیشنهاد بنده این هست که سعی کنید با همسرتون رابطه‌ی نزدیکتر و صمیمانه‌تری داشته باشید و در کمال احترام و آرامش، درباره‌ی مسائلی که پیش میان، با هم صحبت کنید. ضمن اینکه کمی اغماض و چشم‌پوشی، لازمه‌ی هر رابطه‌ی موفقی هست. اگر همسر شما میگن که حواس‌شون نبوده و مطلبی رو گفته‌ن، می‌تونید از ایشون بپذیرید و حمل بر دروغگویی نکنید تا متعاقبا احساس و رفتار بدی هم در شما ایجاد نشه. در صورتی که قادر به حل مسائل نبودید حتما به صورت حضوری از یک مشاور خانواده کمک بگیرید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون