رفتار شوهرمو نمیپسندم

با عرض سلام و ادب و احترام

من ۳ سالی نامزدی و عقد و عروسیم طول کشید تو این ۳ سال کاملا خانواده همسرمو شناختم خیلی آدمای بدی ان دوس ندارن پسراشون با زناشون خوب باشن این مشگلو جاریمم داره خانواده همسرم ۷ تا دخترن و ۳ تا پسر ک دوتا از دختراش ازدواج کردن و بقیه سن بالا موندن هنوز از بس اخلاقشون بده کسی سراغ دختراشون نمیاد از اینا گذشته دختر بزرگشون مونده و کوچیکترا ازدواج کردن و شوهر من ازش خیلی حساب میبره ن تنها شوهرم بلکه همه خانواده مشگل من اینه ک همسرم خیلی با خانوادش جیک و پوکشون یکیه بیشتر بااونا مشورت میکنه تا من بیشتر بااونا خوشه تامن بیشتر ب اونا اهمیت میده تا من تو حرفاش از محبت هیچی کم نمیزاره از نظر مالی و روابط زناشویی هیچی کم نداریم اما اینک بیشتر بااوناس تا من خیلی اذیتم میکنه ب اونا دروغ نمیگ اما بمن میگ مثلا من چندوقت پیش سرماخوردم بهش میگم ببین خانوادت اصن زنگ نمیزنن حالمو بپرسن میگ منم دیگ زنگشون نمیزنم درصورتیک رفته بیرون بهشون زنگ زده و گفته دقیقا روز بعدش زنگ زدن و میگن نمیدونستیم مریضی و ماام سرما خوردیم تا ی چی میگم بهش میره دقیقا حرف منو بهشون میرسونه من چیکار کنم بااین رفتارش؟ چیکار کنم از دروغاش و خبرچینی ب خانوادش دست بکشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
نکته ای که باید توجه کنید اینست که همسرتان باشما رابطه خوبی دارد و صحبتهای خانواده اش تاثیری در روابط شما ندارد. همسرتان به شنا دروغ نمیگویند بلکه سعی میکنند به روش خودشلن کاری کنند که خانواده شان به شما توجه کنند مثلا پنهان از شما با آنها تماس میگیرند و میگویند شنا بیمار هستید و میخواهند ازشما دلجویی کنند
اینکه صحبت های شمارا به انها انتقال میدهند شاید بخاطر اینست که میخواهند مشکلات را حل کنند. بهتر است از خانواده اش گلایه ای نکنید و حرفی نزنید
انها والدین و خواهرهای همسرتان هستند و روابط عاطفی همسرشما با انها طبیعی است واز انجایی که این روابط در کیفیت زندگی شما تاثیر منفی ندارد پس نباید دلخور شوید و انتظارداشته باشید که روابطشان را محدود کنند
یکی از دلایلی که همسرمان پنهان کاری میکند بازتاب رفتار خودمان است
با ایشان صحبت کنید و بگویید صداقت برایتان بسیار مهم است و توافق کنید تا باهم صادق باشید