سلام بنده حدود19-20-21روزیکبارک اکثراهمان 20یا21روزیکبارمیباشدپریودمیشوم.نامزدی دارم ک ایشان فقط یک بیضه دارندومبتلاب بیضه نابجامیباشند.ایشان چندسالی نیزهست ک سیگارهم مصرف میکنند.لازم ب ذکراست ک بنده تاالان ک این پیغامودارم ارسال میکنم همچنان باکره ام وپرده بکارتم رودارم.بنده اولین روزقاعدگیم درسال1395روز10فروردین سه شنبه بوده(بعداز19روزپریودشدم)وروز17فروردین سه شنبه نیزپاک شدم(یعنی اینبار8روزپریودم طول کشید)6روزبعدازپریودم یعنی روز23فروردین دوشنبه عصرهنگام رابطه داشتم باایشون.ک البته بدون دخول بوده است وحتی آلت ایشان باآلت بنده وباواژنم نیزتماس پیدانکرده است.فقط ازپشت یک رابطه بسیارکوچک درعرض چندثانیه داشتندوتمام شدوبلافاصله الت ایشان رابیرون اوردم ودیدم ک ایشان جنب شده اند.وتمامی مایع منی رادریک محیطی دیگرتخلیه کرده اند.حال نگرانی من ازاین بابت است ک نکندمقداری(که البته کم نیزبوده است)ازمنی ویاازپیشاب ایشان سرخورده وباواژنم تماس پیداکرده است؟؟ک من نیزخوب ب یاددارم ک ان موقع درعرض کمتراز10دقیقه وقتی ذهنم ب چنین شکی برخوردفوراب دستشویی رفته وآلتم راباآب شستم.حال آیااحتمال بارداری درمن وجوددارد؟واگروجوددارددرحدچنددرصداست؟؟چون قراربوده دیروزک 6اردیبهشت است پریودشوم ک نشدم.ونیزامروزک 7اردیبهشت است نیزهنوزپریودنشده ام و20روزازپاکی بنده گذشته است.حال باید چ کنم؟؟؟؟ازرابطه بنده باایشون نیزحدود14-15روزمیگذرد.آیامن باردارم؟؟؟
پاسخ مشاور
سلام و ممنون که سوال تون رو با من مطرح کردید. قاعدگی در زمان کمتر از 21 روز اتفاق نمی افتد و در مورد زمان 17 روزه باید به دکتر مراجعه کنید چون ممکن هست مشکلی وجود داشته باشد. وقتی زمان تخمک گذاری مشخص نیست امکان بارداری هم بالاست. اسپرم میتواند حرکت کند و وارد واژن شود و خوب با شستن هم از بین نمیرود. میتوانید ازبی بی چک و یا ازمایش خون استفاده کنید ولی وضعیت قاعدگی خود را حتمن پیگیری نمایید. فیروزه سخندانی مشاور ازدواج و سکس تراپیست 021-88225819 www.Sokhandani.com