احتمال باداری در دوره پریود21روزه و زمان انجام تست بارداری

سلام من 5ماهه برای بارداری اقدام کردم 3/5 ماه که از قرص متفورمین و اینوفولیک به طور یک روز درمیانربه دستور پزشکم استفاده می کنم اضافه وزن دارم و حدود 7کیلو وزن کم کردم این ماه روز 13کیت گذاشتم مثبت بود و چندین بار اقدام داشتیم الان 3روز از دوره 21روزم میگذره میخواستم بدونم کی تست بدم خوبه باتوجه به اینکه ماه های گذشته دورهام طولانی تر  28-26روز بوده قدم 168 وزنم قبلا82به74رسوندم همراه کم خوردن و گاهی اوقات ورزش با تشکر ببخشید طولانی شد

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر بیشتر از ۲ روز تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید