سلام

من ۵ روز پیش نزدیکی داشتم که منی داخل واژنم رفت. من فردای همون روز یک قرص اووسیز و ۱۲ساعت بعد قرص بعدی مصرف کردم. آیا احتمال بارداری وجود داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دلر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز احتمال بارداری با مصرف قرص اورژانسی به صفر نمی رسد  اگر تا ۳ هفته بعد از مصرف قرص اورژانسی پریود نشدید آن وقت باید تست بارداری انجام بدهید موفق باشید.