سلام. من نزدیکی نداشتم اما پیشاب روی واژنم ریخته شده سریع دوتا قرص اووسیز خوردم اما خیلی میترسم. ممکنه باردار بشم؟19سالمه. سریع خودم رو شستم و پاکش کردم تقریبا 80 درصد مطمئنم که آب منی داخل واژنم نرفته اما خیلی ترسیدم. با خوردن این دو قرص بازم امکان هست باردار باشم و اینکه کی پریود میشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن19جنسیتزنشغل...وضعیت تاهل نامزد

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ودرود

اگر قصد بارداری ندارید حتما روش مطمئنی رو انتخاب کنید

اگر بلافاصله قرص رو مصرف کردید جای نگرانی نیست البته چند درصد ضریب شکست برای همه روشها  وجود دارد حدود ۷ تا ده روز بعد از مصرف قرص یه خونریزی باید داشته باشید در غیر این صورت آزمایش بدهید. و یادتون باشد اسپرم قابلیت حرکت دارد ...

موفق باشید