بغلی بودن کودک یک ساله

35 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من یک دختر یک ساله دارم البته نزدیک بیست روز مونده تا یک سالگیش، نزدیک دو سه ماه هست به شدت بغلی شده و از وقتی بیدارمیشه میادبغلم و دستاشو دور گردنم میندازه که بلندش کنم و اگه یکم دیرتر بلندش کنم جیغ و گریه و اشک میریزه باور کنیددیگه از پا افتادم نمیدونم چیکارکنم بعضی وقتا میگم بلندش نکنم شاید یادش بره میبرمش اتاقش با اسباب بازی هاش باهاشون بازی میکنیم ولی بازم یادش نمیره تو رو خدا بگین چیکارکنم حتی موقع آشپزی هم بغلمه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام و درود

دوست عزیز بررسی کنید که آیا اتفاق یا تغییری در محیط منجر به ایجاد اضطراب در کودک شده و یا اینکه این صرفا یک عادت رفتاری جدیده، آیا وقتی بغلش نمیکنید علایم ترس و آشفتگی درش میبینید و آیا در حضور غریبه ها یا محیط های نا آشنا آشفتگیش بیشتر میشه یا نه
اگر اضطراب و آشفتگی داره بازی درمانی رو بهتون پیشنهاد میکنم و اگر عادت رفتاری ست صرفا غفلت انگاری و بی توجهی کفایت میکنه و باید به محض بیدار شدن از خواب هدایتش کنید سمت بازی و بغل خودتون رو با عروسک و اسباب بازی پر کنید و وانمود کنید دارید باهاش بازی میکنید و تو بغلتون براش جایی ندارید و یا بازیهای مشابهی که با خلاقیت خودتون ابداع میکنید

پایدار باشید