وابستگی و بغلی بودن کودک 3ساله

با سلام پسر سه ساله ی من به شدت بغلی هستش تو این سن هم که میریم بیرون همش میاد بغلم و وقتی میذارمش زمین خودشو میزنه به زمین و داد میزنه خسته شدم دستام دیگه درد میکنه چیکار کنم احساس میکنم زیادی لوسش کردم از بچگی هم زیاد بغلش میکردم الانم که باید راه بره نمیره

اطلاعات تکمیلی

سن26جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و وقت به خیر:

دوست عزیز لطفا در این زمینه کاملا جدی و قاطع برخورد کنید. یعنی در ابتدا برای اجرای برنامه مطمین و مصمم شوید سپس آن را اجرا کنید چرا که اگر در میان راه کوتاهی کنید کودک مقاوم تر می شود.

به شما پیشنهاد می کنم:

- در ابتدا برای کودک توضیح دهید که چه اتفاقی قرار است رخ دهد. مثلا: من و تو می خواهیم برویم بیرون. تو باید با پاهای خودت و روی زمین راه بروری. ده شماره خودت راه می روی و ده شماره در بغل من ، این جوری....( حتما قبل از خروج این کار را در منزل با او یک بار تمرین کنید تا او ذهنیت داشته باشد.)

- سپس به خیابان روید و این کار را تمرین کنید. اگر گریه کرد اعتنایی نکنید و از نگاه و توجه و حرفهای بی مورد مردم هم هراسی به دل راه ندهید و مصمم به کارتان ادامه دهید. اگر قشقرق و گریه های کودک به نوعی است که خودش را پخش بر زمین می کند با او کلنجار نروید و سریع به منزل هدایتش کنید و بگویید تو خودت راه نرفتی و ما برگشتیم خانه. هر روز دو بار این تمرین را انجام دهید و مادامی که همکاری نمی کند او را بیرون نبرید اما خودتان به بیرون بروید و از یک نیروی کمکی معتمد بخواهید که در منزل کنار کودک بماند تا شما برگردید.

- اما اگر کودک همکاری کرد حتما با دادن یک جایزه کوچک تشویقش کنید.حتما به خاطر داشته باشید که جلسات اول طول مسیر کوتاه و به اندازه ی 4 دوره ی ده تایی شمارش باشد.

- در صورت کسب موفقیت در این مرحله، کم کم طول مسیر طولانی تر، اعداد شمارش راه رفتن کودک بیشتر و اعداد راه رفتن در آغوش شما کمتر شود.

سربلند باشید مثل شمشاد