قمر در عقرب

104 بازدید 2 تبادل تجربه

با سلام سوال من از خانم مروجی هستش من چندماهه که اقدام برای بچه کردم باردار نشدم الان تحت نظر دکتر هستم این ماه روزهای اقدامم برای بچه دقیقا میوفته قمر در عقرب باتوجه به اینکه چندماهه منتظریم الان چیکار کنم ؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
اگر فقط این ماه اینطور است و مشکلی برای بچه‌دار شدنِ شما پیش نمی‌آید، اقدام نکنید. صبر کنید ایام قمر در عقرب بگذرد.
اما اگر مشکل پیش می‌آید، صدقه بدهید و اقدام کنید.‌ و در هرحال بسم الله الرحمن الرحیم بگویید

تجربه شما

سلام من شنیدم در این شرایط صدقه بدید و طبق نظر پزشک اقدام کنید توکل بر خدا

سلام من شنیدم که در این شرایط صدقه بزارید و توکل کنید و طبق نظر پزشک اقدام کنید.