استفاده از پماد بي حسي عقرب (proaegis) در دوران بارداری مضر است؟

سلام روزتون بخير

خواهر من باردار هستش ، هفته ششمه، ميخواد بره براي ترميم ميكروبليد ابروهاش، در اين روش از پماد عقرب ( proaegis) براي ابرو استفاده ميكنن. ميخواستم ببينم ضرري براي جنين داره؟ خطرناكه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام در دوران بارداری انجام این کارهای غیر ضروری به علت عوارضی که می توانند داشته باشند توصیه نمی شوند