كج بودن یک طرفه لب و صورت نوزاد

سلام

من بچه ام ١٠ روزشه و با زايمان طبيعی دنيا اومده

از روزی كه دنيا اومده لبش يكم كج و يه طرف صورت از ناحيه گوش تا فک انگار ورم داره يه طرف خوابيده و هيچ ورمی احساس نميشه.

خيلی نگرانم خواستم ببينم اين بيماری خاصيه يا بعد يه مدت رفع ميشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

معمولا به علت فشارهای زمان زایمان احتمال بروز چنین حالتی وجود دارد و معمولا خود به خود برطرف میشود اما در صورت ادامه و عدم کاهش ظرف چند هفته به متخصص مربوطه مراجعه نمایید.