علائم بارداری

با سلام و خسته نباشید. من سه هفته میشه اقدام به بارداری کردم دو روز دیگه هم وقت پریودمه از همون روز اول که اقدام کردم درد سینه و خارش و دون دون شدن سینه دارم. شکم و درد کمر هم دارم حالت تهوع هم زیاد نه کم دارم دو روزه ادرارم هم بو دار شده اشتهامم خیلی زیاد شده میخواستم ببینم میشه اینا علائم بارداری باشه؟؟ چون چند روز پیش تست بی بی زدم منفی بود

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما خیلی زود از تست بی بی چک استفاده کرده اید باید صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت فردای آن روز از تست بی بی چک استفاده کنید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید.