علت نخنديدن و بی اشتهایی نوزاد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 185 بازدید 3 تبادل تجربه

با سلام و عرض ادب

نوزاد پنج ماهه من چند روز فقط در حد لبخند ميخنده در حالی كه تا چند روز پيش صدای خندهاش خونمو پر ميكرد 😔

آيا مشكلی واسش پيش اومده؟ چند روز پيش دكتر واسه بی اشتهايش قطره سيپروهپتادين داد، آيا اثر اونه؟

تشكر🙏

پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سیپروهپتادین؟! در شیرخوار ۵ ماهه!

سریعا قطعش کنید.

تجربه شما

سیپروهپتادین برای بزرگسال ضرر داره چه برسه به بچه 5 ماهه مخصوصا برای سیستم عصبی چجوری بهش این شربت رو داده وای

سیپروهپتادین برای مغز و اعصاب خیلی بده وای چجوری دکتره جرات کرده به این بچه 5 ماهه داده ازش شکایت کن

اسهالم هست خدای نکرده؟

@۲۰۲۹۷

سلام

نه نيست