بی اختیاری ادرار هنگام خندیدن

2221 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من ۲۲ سالمه مجردم داشتم میخندیدم یهو ادرارم ریخت خنده شدید بود تا حالا  ۳بار به فواصل زمانی طولانی  این اتفاق افتاده اولین بار خیلی سال پیش بود دو دفعات بعدیش ۲سه سال پیش فقطم وقتی خیلی زیاد میخندم  این اتفاق میفته برم دکتر؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است برای تقویت عضلات لگن تمرینات ورزشی انجام بدهید وبه ورزش بپردازید یکی از این روش ها تمرینات کیگل است به این صورت که به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه عضلات شکم خود را سفت کنید و بعد ول کنید این کار را میتوانید چند بار در طول روز انجام بدهید