سلام من پریودهام ٣٢ روزه است ...، و ماه قبل مدروفم خوردم و پریودم ٢٩ روز شد....، ین ماه مدروفم نخوردم . آیا  ٢٩ روزه است پریودم یا ٣٢ روزه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

تغییرات چند روزه پریودی طبیعی تلقی میشود پس خیلی خودتان را درگیر نکنید. برای تشخیص تعداد روزهای سیکل بررسی آن در ۶ ماه گذشته اهمیت پیدا میکند. بهتر است داروهای تجویزی را خود سرانه قطع نکنید تا مشکلی ایجاد نشود. شب خوش