دوراهی منتظر ماندن برای خواستگار

سلام . من۲۰ سالمه ۴ سال با یه پسری دوست بودم که اول خانوادشون در جریان بودن الان سال ۵ دوستی هست و خانواده منم درجریانن و پدرم با دوستم رو در رو صحبت کردن و دوستم به پدرم گفته شرایطم جور نیست من شرایطم رو درست میکنم و میام جلو منتهی تا اون موقع اختیار دخترتون رو دارید و خواستید به مورد بهتری عروسش کنید و حالا اون پسر به من میگه پای من نشین و ازدواج کن من تکلیفم مشخص نیست البته اینو بگم که قراره ۲ ترم از درسش رو که باقی مونده تموم کنه و بره یه کار ثابت پیدا کنه از اون روز اینجوری به فکر شده بعضی از رفتارها و حرفاش نشون دهنده اینه که تمایل داره اما بازم میزنه تو فاز ناامیدی همش به من میگه من نمیتونم بهت بگم صبرکن چون چیزی مشخص نیست شاید اصلا زندگیم جوری نشه ازدواج کنم یبار میگه ۲ سال یا ۳ سال دیگه ازدواج کنیم یبار میگه اصلا معلوم نیست سنش هم ۲۴ هست و منم جز ایشون نمیتونم به کسی فکر کنم و ۲سال از درس منم هنوز مونده خواهش میکنم راهنماییم کنید من چیکار کنم؟ بنظرتون امیدی هست ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم منتظر ماندن کار غلطی است بخواه که زودتر با همان شرایطی که دارد اقدام کند اگر اقدامی نکرد رها کن و هر زمان خواستگار خوبی داشتی و مورد پسند خودت و خانواده بود پاسخ بدهید . موفق باشید