سلام خسته نباشیدیکسال ونیم اززایمانم میگذره توتمام این مدت اززخم رحم شدیدوعفونت رنج میبردم پیش چندین متخصص رفتم کلی داروخوردم حتی راهای سنتی روهم امتحان کردم ولی جواب نگرفتم جواب پاپ اسمیرم هم التهاب نشون داده بود بااین وجودپیش هردکتری میرم میگن فریزلازم نیست وباداروبرطرف میشه اماتاالان دارم دارومیخورم وبهترنشدم که هیچ حس میکنم روزبه روزبدترمیشم بنظرتون بایدچکارکنم واقعادیگه خسته شدم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام برای تعیین نوع درمان نیاز به معاینه وجود دارد. در برخی از انواع عفونتها برای بهبود فرد مبتلا نیاز به درمان همسر فرد نیز به طور همزمان وجود دارد.