سلام بالاخره موفق شدم ثبت نام کنم خانوما من تمام علائم بارداری مثل حالت تهوع شدیــــــــــدولک بینی قهوه ای بعدموعدوخواب زیادودل دردوکمردردوخلاصه تموم علائمودارم الانم۱۶روزازموعدپری گذشته ولی نمیدونم چراحامله نیستم؟یعنی چیشده؟توروخداجواب بدید
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید اگر تست بارداری انجام دادید وجواب منفی بوده ممکنه هورمون های شما به هم ریخته باشه بهتره به پزشک مراجعه نمایید استرس نداشته باشید