افزایش عزت نفس در کودک

دخترم ۴ سالشه پسرم یک سالشه دلم میخواد با عزت نفس بار بیان و بتونن در آینده گلیم خودشونو از آب بکشن چه رفتاری باید داشته باشم؟ گاهی که دخترم عصبانی میشه بهش میگم نفس عمیق بکش. گاهی هم که با هم حرف میزنیم میگم بگه من دختر باهوشی هستم من دختر با استعدادی هستم. کار درستیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل ارایشگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزيز

بهترين كار اينكه شما مادر خوشحالی باشيد و برای دختر ٤ ساله تون  برای افزايش اعتماد به نفس ثبت نام در مهارتهای زندگی كودک بسيار كمک كننده مي باشدكه به رشد بچه ها كمک بسياری ميكند و آموزش اعتماد به نفس به آنها داده ميشود. اينكه بگه من دختر با استعدادی هستم كار درستی نيست و بهتره بجای كلمه باهوش بگيد پرتلاش.