سلام وقتتون بخیر

به دلیل مهاجرت مجبورم برای ۴ تا ۶ ماه از خانوادم جدا بشم و به کشور مقصد برم تا بعد همسر و فرزندانم اجازه ورود به اون کشور رو پیدا کنن.

کودکانم ۲ و ۴ ساله هستن.

میخواستم بدونم  این جدایی موقتی چند ماهه آسیب جبران ناپذیری به بچه ها میزنه یا خیر؟

متشکرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزيز اين بستگى به اين داره كه شما چقدر تا الان مادری پاسخگو و در دسترس بوديد؟؟ و اينكه بهتره به جای خودتون يک مراقبت كننده مهربان و دلسوز مثل مادر بزرگ در كنار بچه ها باشه. اينكه اگر فرزندانتان اضطراب جدايی دارن بزاريد اين اضطراب خوب شه بعد بريد و مسائل رو متناسب با سن بچه ها براشون توضيح دهيد🙏🙏🙏🙏🌹🌹