عفونت و حالت تهوع

با سلام چند وقت پیش از سمت ناف به مقعد شدید تیر میکشید یکی دو روز بعدش زیر شکمم درد میکرد به دکتر که رفتم احتمال عفونت داد و برام میترانیدازول و کلیدینیوم سی و افلوکساسین و شیاف واژینال کلوتریمازول تجویز کرد حالا امشب حالت تهوع بدی گرفتم و هرچه خورده بودم رو بالا آوردم ممکنه از عوارض جانبی قرص ها باشه؟ باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر تاخیر در پریود خود داشته اید بهتر است برای اطمینان تست بارداری انجام بدهید موفق باشید.