قرص اوژانسی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 56 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام. من امروز قرص اورژانسی خوردم ۱۰ ساعت بعدش به علت سرما خوردگی یک قرص آموکسی سیلین خوردم آیا این قرص اثر قرص اورژانسی رو خنثی میکنه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
آنتی بیوتیک ها اثر قرص های ضد بارداری را کاهش میدهند ولی چون با فاصله دارو را میل کردید و به صورت تک دوز دارو مصرف میشود خیلی جای نگرانی نیست. با این وجود اگر تاخیر پریودی داشتید به علت وجود درصد ضریب شکست از نظر بارداری چک شوید. روز خوش

تجربه شما

سلام

منظورم این است که فقط یک بار قرص اورژانسی را میل میکنید و نیاز به تکرار مجدد آن نیست. پس نگران نباشید. شب خوش

ممنون. تک دوز یعنی چی؟