۴ روز هست که از مصرف آخرین قرص اوژانسی میگذره . من می تونم از گیاهان دارویی قاعده آور  مثل دم کرده جعفری یا پونه و سیاه دانه استفاده کنم تا خونریزی زودتر اتفاق بیفته؟  اون وقت اثر قرص اوژانسی رو کم نمیکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

تا سه هفته بعد از مصرف قرص اورژانسی زمان دارید تا پریود شوید خیر این داروهای گیاهی قاعده آور اثر قرص اورژانسی را کم نمی کنند اما در مصرف آن زیاده روی نکنید  موفق باشید.