علت پرخوری عصبی

سلام من بعد از زایمانم پرخوری عصبی گرفتم اصلا نمیتونم جلوی خودمو بگیرم که نخورم به شدت عصبی میشم و پرخاش میکنم رژیم لاغری گرفتم از دکتر ولی حتی یک روز هم نتونستم رژیم بگیرم متاسفانه وزنم شده ۱۳۰. خیلی ناراحتم لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ادب
با توجه به شیردهی احتمالی بهتر است با یک روانپزشک مشورت نمایید تا ابتدا پرخوری عصبی را درمان کنند سپس طبق برنامه دریافتی پیش بروید تا وزن شما کم کم نرمال گردد. فعلا می توانید از سبزیجات بیشتر و مواد کم کالری پرحجم مانند پاپ کورن خانگی بدون روغن کمک بگیرید.