رژیم لاغری و پرخوری عصبی

سلام من  ۲۰ ساله هستم  قدم ۱۵۹وزنم ۸۲ میخام لاغرشم ولی هرموردی که امتحان کردم نشده وقتی عصبی میشم بایدحتمن یه چیزی بخورم وتندتندگرسنه میشم چه رژیمی خوبه که لاغربشم دیگ‌خسته شدم

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلدرحال جدایی
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و ارادت
برعکس افراد لاغر که در هنگام عصبانیت اشتهایشان را از دست می دهند، بسیاری از افراد مبتلا به اضافه وزن و چاقی همانند شما با بروز عصبانیت و استرس رو به خوردن بخصوص خوردن مواد شیرینی می آورند که علت این نوع خوردن نه گرسنگی بلکه تولید آرامش بدنبال تولید هورمونی در مغز فرد می باشد. در این افراد معمولا داروهای مختصر براساس شرح حال و وضعیت جسمی فرد تجویز می کنیم که هیجانات و استرس را تحت کنترل در آوریم و سپس با یک رژیم نه چندان سخت و با شیبی ملایم وزن فرد را کم می کنیم.