ناراحتی از بی محلی برادرشوهر

سلام خسته نباشید

من برادر شوهری دارم که چهار سال از من کوچک تره، از همون اول ازدواجم که هفت سال پیش بود مثل برادرم  دوستش داشتم و او هم بارها برادریش رو ثابت کرد.

متاسفانه دو سال پیش من و شوهرم و برادرشوهرم ،یه مسافرت رفتیم، و یه بحثی بین منو  برادرشوهرم پیش اومد ،از اون موقع کینه به دل گرفته، با اینکه من بارها ازش معذرت خواهی کردم... یه بار خوبه و می‌خنده و شوخی میکنه باز دو روز بعدش سرسنگین میشه و اصلا نگاهم هم نمیکنه، خیلی این رفتارش اذیتم میکنه، متاسفانه وقتی میبینم توی جمع خانوادگی با همه شوخی و خنده داره اما جواب سلام منم به زور میده خیلی ناراحت میشم اصلا دوست ندارم به شوهرم در این مورد حرفی بزنم. چند بار هم معذرت خواهی کردم اما فایده نداشته واسه همین دیگه نمی‌خوام معذرت خواهی کنم. یه راه حل بهم بدین ، انجامش بدم شاید کینه ای که از من داره رو فراموش کنه یا من نسبت به بی محلی برادرشوهرم اینقدر خودمو اذیت نکنم. تو رو خدا کمکم کنین خیلی ناراحتم😞

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

اگر مطمئن هستید اشتباهی از جانب شما صورت نگرفته، اصلا نیاز نیست از کسی عذرخواهی کنید. و در صورتی که اشتباه از جانب شما بوده، یک بار گفتگوی موثر و عذرخواهی کفایت می‌کنه. بنده از جزئیات بحث شما اطلاعی ندارم اما با توجه به فرمایشات‌تون، شما وظیفه‌تون رو در مورد دلجویی و عذرخواهی انجام دادید. اینکه ایشون کینه به دل بگیرند یا نه، انتخاب خودشون هست و من و شما و هیچکس دیگه نمی‌تونیم کاری کنیم که ایشون چیزی رو فراموش کنند. بنابراین پیشنهادم به شما این هست که انقدر حساسیت نشون ندید در مورد مساله‌ای. و اگر واقعا نمی‌بینید نمی‌تونید با رفتارهای ایشون کنار بیایید، از دایره‌ی توجه‌تون خارج‌ش کنید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون