تورو خدا کمکم کنید خیلی نگرانم من پریودام منظمه خدارراشکر ولی من یدوره قرص اعصاب میخوردم رفتم دکتر زنان ترشح شبر از بستان بود که بعد از سه دوره خون گرفتن پرو لاکتیم مشکلی نداشت فقط کم کاری تیروید دارم و الانم قرص اس سیتالو پرام میخورم ولی دیشب با فشار ی سینه هام ی مقدار ترشح شیر اومد از یکی خالا نگرانم چیکار کنم کمکم کنید ایا فرو لاکتین دارم یا از دارو افسردگیه من سابقه هم ندارم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

بهتره نوک سینه خود را دست کاری نکنید اگر هورمون پرولاکتین شما نرمال باشد جای نگرانی نیست