سلام من پریودام نامنظمه،سابقه10 15روز عقب انداختن داشتم اما از آذر رفتم دکتر متفورمین داد،بدون هیچ تاخیری پریود شدم،بعد از پاک شدن آب پیاز هم در کنار متفورمین خوردم+ عکس رنگی انجام دادم، همه ی آزمایشهام+ آزمایش شوهرم هم سالمه-بعد از آب پیاز و عکس رنگی الان روز 60 پریودمه!!! روز 11 و 20 تاخیر آزمایش خون دادم منفی بود، الان یک هفته اس که از شدت کمردرد و درد لگن و بی سابقه ی پا استراحت مطلقم، دیگه هم از ترس منفی شدن آزمایش ندادم، درد نوک سینه و سینه هم دارم+ یبوست بی سابقه، به نظر شما آیا امکان بارداری هست؟ دکتر فقط یک آمپول پروژسترون داد که از تزریقش 2 روز میگذره/ و همون قرص متفورمین
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام پس از تزریق آمپول شما پریود خواهید شد. با توجه به نتایج آزمایشات خون شما باردار نیستید.