شک و بی اعتمادی به همسر

سلام. خانم دکتر این سوال مربوط به دختر خالم است. ایشون از اول با همسرش مشکل داشتند و یه مقدار همیشه به شوهرش شک داشته تا اینکه یکی از کاندوم های اتاق خوابش گم میشه و مشکل حادتر شده چون قبلا چند باری سر رفت و آمدهای بیرون شوهرش مشکل داشته مثلا اینکه همسرش بهش میگفته فلان جا رفتم اما خانم می فهمیده که جای دیگه ای بوده یه مدتم تو خونه صدای گوشی ناشناس میشنیده طوری که یکبار که من منزلشون بودم دقیقا صدای ویبره رو شنیدم اما هر چقدر دنبالش گشتیم چیزی پیدا نکردیم واقعا عجیب بود پیش مشاوره حضوری رفته و گفته یه مدت تعقیبش کن اما فعلا کسی رو برای این کار پیدا نکرده به نظر شما باید چیکار کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام

دوست عزيز براساس اطلاعاتی كه شما داديد هيچ گونه مدارک وشواهد تاييد كننده ای برمبنای اينكه همسر ايشون خطایی انجام ميده وجود نداره و اينكه ممكنه دخترخاله شما بيش از حد حساسيت به خرج ميده آقايون به هيچ وجه دوست ندارند كه كنترل بشن و وقتی توی شرايطی قرار ميگيرن كه احساس ميكنن زير ذره بين قرار گرفتن ممكنه برای اينكه طرف مقابل رو مجاب كنند اقدام به دروغگویی بكنن وبه نظر من دختر خاله تون بجای اينكه كنكاش های بی مورد انجام بدن كه هم باعث اضطراب خودشون بشه و همسرشون احساس ناامنی بكنن با استفاده از پيام رسانی كامل به همسرشون توضيح بدن كه از بعضي از رفتارهای ايشون كه حكايت از پنهان كاری داره ناراحت و نگران ميشن و ازشون بخوان دليل انجام اين گونه پنهان كاری ها و يا دروغگويی ها رو توضيح بدن و در آخر رابطه زناشويی يک رابطه دوطرفه ست بدين معنا كه هركدام از زوجين سهمی دراين رابطه دارند و بايد مسئوليت سهم خود از زندگی رو بپذيرن و با كمک يک روانشناس مجرب اقدام به شناسايی رفتارهايى در خودشون بكنند كه موجبات اين شرايط رو فراهم كرده و سعی در تغيير و اصلاح اين رفتارها داشته باشن .

موفق باشيد