سلام خدمت شما

بنده مدت یک ماهی است که جرم گیری انجام دادم و مرتب مسواک به شکل صحیح و مدت 5 دقیقه استفاده میکنم ولی با توجه به این که جرم گیری کرده ام و حتی بروساژ هم برای من انجام شد زمانیکه از دندانهایم به کمک گوشی عکس میگیریم لکه های زرد رنگ مشاهده میشود که بیشتر به انتهای دندان و نزدیک به لثه هستند.

آیا این زردی جرم است یا رنگ خود دندان؟؟

ممنون میشم اگر توضیح مختصری بدید.

تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت مرد شغل آزاد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام این رنگدانه ها مربوط به ارگانیسمهای داخل دهان شما و یا بافت خود دندان است که جذب رنگ دارند.با مشورت با دندانپزشک میتونید دندانهایتان رو بلیچ کنید.