تهمت و جرم

با سلام. من به مادرشوهرم گفتم شما این دستمال را از تو کیف من برداشتید؟ گفت نه. بعد به همسرم گفتم که آره مامانت دست به کیف من زد. آیا این جرم هست؟ من از مادرش فقط پرسش کردم ولی خصوصی با همسرم که گله کردم گمان و ظن خودم را بصورت خبری گفتم نه سوالی؟

اطلاعات تکمیلی

سن 40 جنسیت زن شغل هیات علمی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
صرف عبارت استفاده شده مصداق جرم نیست مگر صریحاً برداشت غیرقانونی یا سرقت از کیف عنوان شده باشد که اثبات آنهم نیاز به شهادت شهود و یا اقرار خود شخص دارد .
پیشنهاد می شود با توجه رابطه خویشاوندی و شرایط سنی مادر همسرتان و حفظ احترام متقابل ،  موضوع را مسالمت آمیز حل و رفع کدورت نمائید .
موفق باشید