هورمون استروژن و پروژسترون در بارداری

سلام میخوام بدونم میزان دو هورمون استروژن و پروژسترون که در بارداری ترشح میشن از ابتدا تا پایان 9 ماه حاملگی این دو هورمون در بدن مدام افزایش پیدا میکنن یا یه زمانی متوقف میشه ترشحشون؟ اگه متوقف میشه لطفا بگین توی چه ماهی از حاملگی متوقف میشن ترشح این دو هورمون؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

همه هورمونهای جنسی در بارداری افزایش میابد البته گاهی نوع آن تغییر میکند تا بتواند نقش خود را ایفا کند. ترشح پروژسترون تا آخر ماه هفتم سیر صعودی دارد و بعد از آن کمی این افزایش سرعتش کاهش میابد و با تغییر ترشح استروژن تنظیم میشود. اگر به این مطلب علاقه دارید میتوانید کتاب بارداری زایمان ویلیامز را مطالعه کنید. روز خوش