پریود حین مصرف استروژن و پروژسترون

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1469 بازدید 4 تبادل تجربه

لطفا کمک کنید  خواهش میکنم کمکم کنید ممنون میشم  من لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی ۱۵ روز پیش انجام دادم بهم استروژن ۲۵ روز و از روز ۱۵ قرص هم ۱۰ روز پروژسترون داده  ولی من با مصرف ۱۲ استروژن پریود شدم الان نمیدونم باید چیکار کنم الان هر دو استروژن و پروژسترون رو دارم مصرف میکنم  روز ۱۵ ام عملم هستش و باید هر دو  مصرف بشه

 امکانش هست کمک کنید عیده دکتر نیست  کمکم میکنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل مدرس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

لازم است  علت انجام جراحی را بدانیم ‌.ممکن است  علت مربوط به علت زمینه ای که به خاطر آن جراحی شدید و یا عارضه جراحی باشد و یا به هم ریختگی هورمونی در کار باشد‌. همچنین عفونت نیز مطرح است.

در هر حال بدون دانستن شرایط شما نمیتوان نظری داد.

تجربه شما

ممنون از پاسخ گوییتون

ببخشید بعلت شدت پریود ناقص توضیح دادم.

من بدلیل سپتوم رحم دوشاخ و تخمدان پلی کیستیک لاپاراسکوپی و هیسترو انجام دادم و ۱۶ ام اسفند ماه انجام دادم .

یک هفته لک بینی رو داشتم. بعدش قطع شد و تا اینکه ۲۷ ام اسفند ماه لک بینی شروع شد زنگ زدم گفتن عادیه بعد عمل .

بعدش از ۲۹ به خونریزی شدید افتادم و تا چهار روز شدید شدید بود و اجازه عوض کردن نوار رو هم نمیداد بعدش یکم کمتر شد و تا الان که ۱۱ فروردین هستش ادامه داره با شدت کمتر.

امروز ۲۵ امین روز عمل هستش و باید استروژن و پروژسترون رو باید قطع کنم و یک هفته نخورم و بعد دوباره دوره بعد شروع کنم به مصرف پروژسترون .

الان احساس میکنم با قطعش دوباره پریود داره بیشتر میشه و شروع دوباره.

کمکم میکنید.؟

خیلی شدیده تا الان پنج بسته مشبک با جاذب استفاده کردم سه روزه

خیلی خیلی خونریزیم شدیده خواهشا کمک کنید

خیلی پریود شدیدی شدم و همزمان دارم استروژن و پروژسترون مصرف میکنم.

میشه کمکم کنید

@hamdameaseman

باتوجه به جراحی سپتوم حتما باید معاینه و سونو شوید. امکان دارد مشکلی در محل جراحی باشد.و اگر مشکلی نبود علت خونریزی ناشی از اختلال هورمونی است و باید داروها عوض شود. تمام بیمارستانهای ایران به صورت شبانه روزی متخصص زنان هست و مراجعه کنید. از این راه و بدون بررسی هیچ کمکی نمیتوان کرد. حتما مراجعه کنید.