باسلام .من دوتا دختر 10 و 6 ساله دارم .الان دو ساله اقدام به بارداری کردم و موفق نبودیم البته طی این دوسال هیچ درمانی انجام ندادیم و حالا 4 ماهه که بطور جدی داریم درمان میگیریم .و من دارو مصرف میکنم حالا مسئله اینجاست که هم من تنبلی تخمدان دارم و هم اینکه همسرم دوبار آزمایش سیمن داده .یک بار تعداد کل اسپرم 20درصد و حرکتشون صفر و همه معیوب بودن و حدودا دوهفته دیگه دوباره آزمایش رو تکرار کرد و اینبار تعداد کل 40 درصد و 10 درصد اسپرم متحرک و سالم داشته با این شرایط پزشک آی یو آی رو پیشنهاد داد .که روز 18 پریود با فولیکول 20 انجام شد ولی ناموفق بود .الان سوالم اینه

 1/ آیا مشکل ضعف اسپرم همسرم ممکنه مربوط به مشکل تنگی کانال نخاعی و دیسک کمر باشه؟

2/ با این شرایطی که ما داریم برای بار دوم آی یو آی همراه با تعیین جنسیت چقدر شانس بارداری هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم

خیر تنگی کانال نخاعی ارتباطی به اسپرم ندارد. شوهرتان باید تحت نظر پزشک ارولوژیست باشند تا علت ضعیف بودن اسپرم مشخص شود

در رابطه با سوال دوم آی یو آی هم مثل اقدام معمولی در بهترین شرایط 25 درصد شانس بارداری دارد و نمیتوان گفت که اینبار 100 در100 باردار میشوید