سلام  سال نو مبارک

من ۵ ساله که سزارین شدم اما تا به الان زیاد بایستم کمرم میخواد قطع بشه همش منتظر بودم تموم بشه  ولی میبینم که من بخاطر بچه همش تو خونم اما الا یه اتفاقی بیفته یا یه خرید دو ساعته برم میاد سراغم الان بخاطر خرید قبل عید درد داشتم اومدم خوابیدم سه چهار روز بعد خوب شد دوباره سفر رفتم یه دور بچرخم بعضی مناطق رو شروع شد دوباره الان پنج روزه خونه اومدم اما این درد ول نمیکنه چکار باید کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خاندار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام به اندازه کافی تحرک داشته باشید ورزش کنید وزن مناسب داشته باشید وحتما با یک ارتوپد درین زمینه مشورت کنید روزخوش