خشک شدن و گرفتگی زانو

1056 بازدید 1 تبادل تجربه

تقریبا یک ماهی میشود که زانوم درد میکنه. مانند حالتی که پای آدم بر اثر نشستن در جای تنگ خشک میشود ...یک ماه به این حالت است و وقتی پیاده روی میکنم زیر کاسه زانوم سفت میشود. وقتی نشستم و یا خوابیدم این حالت گرفتگی رو دارم با اینکه فعالیت خاصی هم انجام ندادم و ضربه ای هم نخورده. دلیلش چیست؟ من 29 سالم هست

پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

با سلام

خشکی زانو ممکن است بخاطر یک فشار وارد شده بیش از حد به زانو باشد که باعث التهاب در داخل زانو یا اطراف کشکک شده باشد که علل مختلفی می تواند داشته باشد مثل افزایش وزن، ورزش های پرشی و سنگین نا مناسب، کفش نا مناسب و...سایر شرایط تاثیرگذار بر سفتی مفصل زانو شامل شکستگی استخوان، التهاب تاندون ها یا بورس، و نیز وارد شدن آسیب به غضروف کشکک است یا گاهی بخاطر مشکلات کمر و گاهی آرتروز ، روماتیسم مفصلی و.... این آسیب دیدگی ها می تواند یکباره بوده یا به تدریج به وجود آمده باشند. که هر کدام از این مشکلات درمان خاص خود را به همراه دارند.

بهتر است که معاینه شوید.

تجربه شما

نمیدونم عزیزم متاسفانه اطلاعاتی در این زمینه ندارم