سلام ما نزدیک ۱ ساله ازدواج کردیم و از منزل مادرشوهرم اینا خیلی دور هستیم. و واقعا رابطه مون خوبه و عاطفیه ولی چند وقته که شوهرم بیکار شده و تو خرج و مخارج خونه موندیم  و خانواده شوهرم خیلی اذیت میکنن و تیکه میندازن مسخره میکنن و شوهرمو علیه من پر میکنن ولی ازم دور بودم یه چند ماهی یکبار میرفتیم  یه هفته مینشستیم و من تحمل میکردم  ولی الان اونجا شوهرم باغ و زمین دارند. شوهرم میگه دیگه بیکار شدم بریم شهرستان سر زمین اینا وایسیم پیش خونه  مامانم ولی من مطمینم بریم اونجا میونمون بهم میخوره اینجا که هستیم شوهرم خیلی بهم گوش میده ولی بریم اونجا دیگه فقط به حرف خانوادش گوش میده  بعد شوهرم اعتیاد داشت از  اون موقع ای که از شهر خودش دور شده بود ترک کرده بود ولی مطمئنم بریم باز شروع میکنه اعتیادش رو بنظرتون چجوری میتونم منصرفش کنم از زندگی کردن تو شهرستان

و اینکه کنکوری هستم میدونم برم اونجا میشم کلفت و نمیتونم درس بخونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل کنکوری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
ببینید شما جبهه خاصی نسبت به خانواده همسرتون گرفتین و از اون دیدگاه دارین ذهن خوانی میکنید که اگر برم اونجا اینجور میشه اونجور میشه .اولش فرمودین رابطه خوبی بوده چه اتفاقی افتاده که اون بهم خورده و اینکه همسرتون حرف اش و تصمیم اش چقدر منطقی هست برای رفتن واقعا اینجا که زندگی میکنید امکان اشتغال نیست؟ اگر حریم سازی درست انجام شده فرقی نمیکنه فاصله چقدر هست مسائل شما بین خودتون خواهد موند و اگراین اتفاق نیافتاده که باز امکان ورود دارن به زندگی شما.
سوال شما شبیه این هست که میخوایید نسخه ای بگیرید که همسرتون حرف شما رو گوش بده در حالی که هیچ مشاوری نمیتونه این کار انجام بده تصمیم گیرنده خودتون و همسرتون هستین که باید شرایط ؛واقعیت ؛ امکانات ؛ منافع و مضرات زندگی در موقعیت کنونی و شهرستان کنار هم بزارید و انتخاب کنید که برای هر دو مفید باشه نه برای یکی از شما ها.
موفق باشید