تعیین ماترک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 43 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام

چگونه می توان اموال منقول شخص متوفی را که همراهی بقیه وراث را ندارد مشخص کرد...اینکه گمان می شود متوفی اموال منقول و غیر منقول دارد ...اما از سوی بقیه وراث کتمان می گردد.

ممنونم ازتون

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت مرد شغل دانشجوی کارشناسی ارشد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام شما اول بايد دادخواست انحصار وراثت مطرح و پس از ان اقدام به طرح دادخواست تحرير و مهر و موم تركه نماييد

تجربه شما

یعنی اموال های فرد در این صورت مشخص میشه؟ خیلی خیلی ممنونم بابت راهنمایی هاتون