کمک به ترک سیگار همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 42 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید خانم دکتر مدتیه شوهرم بخاطر فشار کاری سیگار میکشه این منو خیلی عذاب میده دارم از غصه میمیرم طاقت ندارم ببینم هر سری میگم بزار کنار میگه چشم بزار یه خرده فکرم راحت بشه بازم میبینم آتیش میگیرم نمیدونم چیکار کنم چجوری نصیحتش کنم ۲۵ سالشه دلم میسوزه بخواد سیگاری بشه الانم دلم گرفت گریه ام گرفت

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام

مصرف سيگار و هر مواد مخدر يا محرک هيچ توجيهی رو در بر نميگيره .هيچ دليل قانع كننده ای وجود نداره كه بگيم دليل مصرف سيگار يا هر ماده ديگه باشه.

معمولا فرد به دليل عدم مهارتهای لازم برای كنترل احساسات و هيجانات زندگی به مصرف دخانيات روی خواهد آورد.

پس اينكه از فرد انتظار داشته باشيم كه مصرف را كنار بگذارد و او هم اين كار را انجام بده منطقی نيست.چون فرد علاوه بر اينكه نياز دارد مهارتهای زندگی خودش را بالا ببرد بايد وابستگی خود و عواملی كه او را به مصرف سوق ميده شناسایی و حذف كند و از همه مهمتر جايگزين های مناسبی برای بعد از ترک خود در نظر بگيرد.

پس بهتر است شما به عنوان همسر از او بخواهيد برای درمان و قطع مصرف اقدام كنه و وارد برنامه ترک سيگار بشن تا از وسوسه های فكری كه منجر به مصرف ميشه جلوگیری و كنترل كنن.البته با كمک متخصص و درمانگر در زمينه ترک.

فراموش نكنيد كه اولين شرط لازم برای ترک و تغيير انگيزه است كه بايد در فرد ايجاد شه و بعد درمان  . برای ايجاد انگيز بهتر است بازخوردهای منفی حين مصرف سيگار به همسرتون بديد به اين صورت كه موقع مصرف يا بعد مصرف علايمی از خود نشون بديد كه حالتون بد شده يا وقتی به طرفتون مياد ازش دور شيد و بگيد بوی سيگار ميده يا بهش اعتراض كنيد كه توی خونه مصرف نكنه چون دچار سوزش گلو و سرفه ميشيد. يا اينكه اصلا جلوی خانواده ها مصرف نكنه كه اعتبارش زير سوال بره.كارهايی از اين قبيل تا همسرتون از شرايط پيش آمده خسته شه و به فكر ترک باشن.

تجربه شما

سلام خانوم دکتر ممنون و مچکر بابت راهنمایی های مفیدتون